Husqvarna Viking® EMERALD™ 118

Pouzdan šivaći stroj idealan za sve vrste šivanja

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

INFORMACIJE / CIJENA

01 3453 961

Zašto odabrati nas?

  • Najbolje cijene
  • Jamstvo i kvaliteta
  • Dostupan servis
  • Direktni uvoznik

Informacije o proizvodu

Opis

Husqvarna Viking® EMERALD™ 118

Pouzdan šivaći stroj idealan za sve vrste šivanja s mnogo praktičnih značajki koje će vam se svidjeti kao što su  ugrađeni uvlakač konca u iglu, mogućnost pozicioniranja igle, podešavanje brzine šivanja, grafikonski vodič za pomoć pri odabiranju duljine i širine boda s obzirom na vrstu boda i tkanine, čvrsti poklopac koji čuva stroj od nakupljanja prašine te prilikom skladištenja ili prenošenja, elektronički podešivač brzine, mogućnost pozicioniranja igle te mogućnost izrade rupice za gumb iz jednog koraka.

Uz stroj dolaze originalne Husqvarna Viking papučice: standardna papučica, papučica za dekorativne bodove, papučica za izradu rupice za gumb iz 4 koraka, papučica za izradu rupice za gumb iz jednog koraka, papučica za izradu nevidljivog poruba, papučica za prišivanje zatvarača, teflonska papučica za šivanje tkanina kao što su koža, skaj, saten i sl. te papučica za porubljivanje.

Također u pretincu za pohranu dodatnog pribora nalaze se: paralica/četkica, kapica za špulu konca (mala i velika), komplet igala, dodatne špulice, odvijač, filc, vodič za šivanje paralelnih šavova (vodič za quilt).