JUKI AMS-221EN

Računalno kontroliran ciklički stroj s funkcijom unosa

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

INFORMACIJE / CIJENA

01 3453 961

Zašto odabrati nas?

  • Najbolje cijene
  • Jamstvo i kvaliteta
  • Dostupan servis
  • Direktni uvoznik

Informacije o proizvodu

Opis

Računalno kontroliran ciklički stroj s funkcijom unosa

Serija AMS-221EN dolazi u dva različita modela koji se razlikuju po području šivanja

AMS-221EN -2516 (250 mm × 160 mm)

Šivaći je stroj najprikladniji za šivanje velikih naljepnica i amblema, šivanje dva ili više komada malih naljepnica i amblema u isto vrijeme, te oblikovanje torbi i cipela. Primjenjiv je na širok raspon materijala i procesa te je vodeći u industriji industrijskih šivaćih strojeva u smislu poboljšanja kvalitete i promicanja proizvodnje koja ne zahtijeva posebne vještine rukovatelja šivaćim strojevima.

AMS-221EN-3020 (300 mm × 200 mm)

Šivaći je stroj primjenjiv za šivanje proizvoda koji zahtijevaju šire područje šivanja od modela AMS-221EN-2516. Najprikladniji je za pričvršćivanje ručki na torbe i oblikovanje čizama i cipela. Fleksibilno je primjenjiv za šivanje koje zahtijeva srednje područje šivanja.

Vrijeme je ciklusa skraćeno

Šivaći stroj postigao je najveću brzinu šivanja u industriji od 2.800 uboda/min. Najveća brzina šivanja postiže se 2. bodom od početka šivanja. Budući da šivaći stroj održava svoju najveću brzinu šivanja neposredno prije kraja šivanja i odmah smanjuje brzinu, vrijeme ciklusa može se značajno smanjiti.

Jedinstveni mehanizam za podrezivanje konca kontroliran koračnim motorom usvojen je da omogući brzu i dosljednu izvedbu podrezivanja konca.

Stroj pokazuje poboljšanu reakciju zbog usvajanja sustava izravnog pogona glavne osovine.

Potrošnja energije znatno je smanjena

Serija AMS ekonomski je učinkovita i dizajnirana za smanjenje potrošnje energije. Šivaći stroj usvojio je sustav izravnog pogona s pomoću kompaktnog AC servomotora koji je izvrstan u prijenosu energije za pogon glavne osovine te je usvojio sustav kontrole kodera koji pokreće koračni motor s minimalnom snagom u skladu s debljinu materijala i duljinu boda za kontrolu pogonskog mehanizma X-Y. Potrošnja energije nove serije AMS smanjena je za 45 %.

Poboljšanje kvalitete šava

Položaj dodavanja može se provjeriti tijekom šivanja s pomoću X-Y pogonskog koračnog motora upravljanog koderom. Ovo značajno poboljšava točnost transporta što značajno smanjuje deformaciju uzorka za šivanje koja bi se mogla pojaviti kod šivanja velikom brzinom ili šivanja teškog materijala.

Polusuha glava stroja

Okvir (jedinica iglenjače i jedinica za namatanje konca) je podmazan mašću, a grajfer se puni malom količinom ulja iz spremnika za ulje. Jukijeva napredna suha tehnologija, koja se koristi u nizu modela šivaćih strojeva, štiti proizvode od mrlja uljem.

 Programabilna prihvatna papučica

Kako bi se podržalo šivanje višeslojnih dijelova materijala, visina donje mrtve točke prihvatne papučice može se bezstupanjsko mijenjati tijekom šivanja (standardno: 0 – 3,5 mm; maksimalno: 0 – 7,0 mm). Prihvatna papučica moći će stegnuti materijal bez greške, čime će se spriječiti problemi u šivanju, poput preskakanja boda i kidanja konca. Nadalje, nedostaci na proizvodu za šivanje spriječeni su održavanjem srednje visine po želji u skladu s debljinom materijala. (Međuhod prihvatne papučice podesiv je između 0 i 10 mm.)

Dvije različite vrste okvira

Okvir dolazi u dvije različite vrste – monolitni okvir i okvir sa zasebnim pogonom. Okvir sa zasebnim pogonom omogućuje jednostavno postavljanje šivaćeg materijala na stroj, s obzirom na to da se njegovim desnim i lijevim dijelom može upravljati odvojeno. Količina podizanja i brzina podizanja/spuštanja okvira mogu se postaviti odvojeno za desni i lijevi dio.

Okvir s dvostrukim hodom

Okvir se može spustiti u dva koraka. Vrlo je prikladan za fino pozicioniranje materijala na šivaćem stroju. Visina zaustavljanja okvira može se lako postaviti po želji.

Aktivna napetost konca

Aktivna napetost uvedena je u regulator napetosti konca. Uz aktivnu napetost omogućene su precizne promjene napetosti iglenog konca tijekom šivanja. Napetost iglenog konca može se namjestiti u skladu s debljinom materijala i korigirati u skladu sa smjerom šivanja bod po bod putem upravljačke ploče. Budući da je napetost iglenog konca ponovljiva i podržava širi raspon uvjeta šivanja, vrijeme potrebno za promjenu postavki nakon promjene procesa može se smanjiti.

Stroj podržava širi raspon materijala i različite specifikacije šivanja

Stroj se može koristiti za slobodno šivanje uzoraka, šivanje dijelova, šivanje pojačanja itd.

Primjeri primjena uključuju pričvršćivanje naljepnica, amblema i naljepnica s imenom, pričvršćivanje čičak-traka, raznih oblika i šivanja zapora.

Upravljačka ploča s programabilnim funkcijama IP-420 (isporučeno kao standard)

Velika ploča osjetljiva na dodir s tekućim kristalima, koja je razvijena kako bi se osigurala jednostavnost rada, dramatično povećava učinkovitost u radu na uređivanju.

IP-420 dodirna ploča nudi tržišno dokazanu jednostavnost rada. Opremljena je širokim zaslonom i programabilnim funkcijama. Podaci se mogu unositi/uređivati ​​uz vizualnu provjeru kretanja igle.

LCD jedinica u boji prikazuje podatke o šivanju kao što su oblik boda, napetost konca igle, omjer povećanja/smanjenja, brzinu šivanja i broj bodova. IP-420 standardno ima 14 različitih jezika prikaza.

Stanje zaključavanja tipki može se postaviti po želji, stoga je moguće sakriti stavke kojima rukovatelji ne bi trebali rukovati.

Pojednostavljivanje postavki i prijelaza zaslona IP-420 povećava jednostavnost korištenja i pomaže smanjiti umor rukovatelja.

Kapacitet je pohrane memorije glavnog tijela šivaćeg stroja poboljšan

Podaci o šivanju stvoreni s IP-420 mogu se pohraniti u memoriju glavnog tijela šivaćeg stroja. Kapacitet memorije za pohranu maksimalno je 500 000 bodova i 999 uzoraka (maksimalno 50 000 bodova po uzorku). Uz CompactFlash 33 karticu glavno tijelo šivaćeg stroja standardno ima USB konektor, stoga se podaci mogu unositi/izvoziti na/iz raznih vrsta medija s pomoću USB flash uređaja i čitača kartica. Maksimalan broj bodova koji se mogu pohraniti u memoriju za svaki medij približno je 50 milijuna.

juki AMS 221EN 2516

juki AMS 221EN 3020