JUKI MO-6900S

Industrijski šivaći stroj za obamitanje (endlerica) i sigurnosne šavove velike brzine s promjenjivim gornjim transportom

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

INFORMACIJE / CIJENA

01 3453 961

Zašto odabrati nas?

  • Najbolje cijene
  • Jamstvo i kvaliteta
  • Dostupan servis
  • Direktni uvoznik

Informacije o proizvodu

Opis

Industrijski šivaći stroj za obamitanje (endlerica) i sigurnosne šavove velike brzine s promjenjivim gornjim transportom

Serija MO-6900S nov je i moćan overlock / sigurnosni šavni stroj koji je razvijen kako bi ponudio povećanu pouzdanost i jednostavnost korištenja dok unapređuje kvalitetu šava pri većim brzinama šivanja. Reagira na širi raspon materijala i procesa za završnu obradu visokokvalitetnih mekih šavova. Sa smanjenom radnom bukom i osiguranom povećanom izdržljivošću ekonomična serija MO-6900S vodeći je stroj u novoj eri.

Stroj osigurava lijepu i poboljšanu kvalitetu šavova pri većim brzinama.

Budući da stroj dolazi s mehanizmom za navlačenje konca igle, kao i s mehanizmom za navlačenje konca s petljačem, kako bi ponudio poboljšanu reakciju od lakih do teških materijala s nižom primijenjenom napetosti, postiže dobro zategnute šavove meke na dodir koji fleksibilno odgovaraju elastičnosti materijala pri maksimalnoj brzini šivanja od 8.000 do 8.500 uboda/min. Kako bi ponudio poboljšane mogućnosti šivanja, kao i spriječio deformacije šavova, stroj je standardno opremljen odstranjivačem topline konca igle i hladnjakom igle.

Dodatno povećana pouzdanost.

Uvođenje mehanizma iglenjače strukturiranog poput štita i gornjih i donjih čahura iglenjače pridonosi povećanju izdržljivosti i pouzdanosti. Dodatno, stroj uključuje poboljšani mehanizam za uvlačenje i jedinicu gornjeg petljača, kao i standardni uložak s filtrom za ulje i ventilatorom za hlađenje, čime se osigurava povećana pouzdanost.

Stroj je razvijen s namjerom produljenog vijeka trajanja.

Stroj standardno uključuje različite mehanizme poput mehanizma za mikropodešavanje diferencijalnog transporta i vanjskog mehanizma za podešavanje nagiba zubaca, kao i povećanje omjera diferencijalnog transporta koji se može lako prilagoditi za završne šavove koji savršeno odgovaraju materijalu koji će se koristiti. Ugodan rad gotovo je zajamčen širim   područjem oko ulaza igle, usvajanjem značajke mikropodizača kao standarda koja nudi poboljšanu reakciju na materijale i pruža rukovatelju poboljšanu operativnost te smanjenjem buke i vibracija pri radu što je postignuto projektiranjem optimalno uravnoteženog stroja.

juki MO 6900S