SIRUBA SERIJA 700LD

Serija modernih endlerica s automatskim funkcijama

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

INFORMACIJE / CIJENA

01 3453 961

Zašto odabrati nas?

  • Najbolje cijene
  • Jamstvo i kvaliteta
  • Dostupan servis
  • Direktni uvoznik

Informacije o proizvodu

Opis

Serija modernih endlerica s automatskim funkcijama

SIRUBA 700LD serija je modernih endlerica s automatskim funkcijama, direktnim pogonom, standardnim položajem igala i poboljšanim aktivnim sustavom podmazivanja. Standardna je oprema moderna LED rasvjeta na radnom polju koja štedi energiju. Štedljivi servomotor ugrađen je u glavu stroja, osigurava tihi rad i malu potrošnju energije.

Strojevi serije 700LD omogućuju rad u poluautomatskom načinu rada (rezanje, usisavanje i podizanje papučice upravljano fotoćelijama), ručnom načinu rada (rezanje pritiskom na tipku, podizanje papučice pedalom itd.) ili u potpuno automatskom načinu (npr. cjelokupni postupak šivanja kontroliran fotoćelijama uključujući automatsko pokretanje i završavanje procesa šivanja). Fotoćelije, skrivene u pločici s iglom, odlikuju se velikom preciznošću i ne utječu na pristup radnom području stroja.

Čitljiva grafička kontrolna ploča na kojoj postavljamo sve parametre koji se odnose na automatske funkcije i one koji se odnose na rad stroja, tj. brzinu šivanja itd.

Strojevi za obamitanje serije 700LD koriste nove materijale u svim elementima koji su u kontaktu s koncima. Time se smanjuje stvaranje električnih naboja u koncima i poboljšava kvaliteta uboda što omogućuje lakše podešavanje stroja.

Najpopularniji podrazredi:

ECA / ECB – strojevi s automatskim rezanjem lančića (automatske škare iza papučice) kontroliranim fotoćelijama, sustavom usisavanja i automatskim podizanjem papučice.

CTE / VTE – strojevi s automatskim rezanjem lančića (rezanje usisavanjem lančića) kontroliranim fotoćelijama, sustavom usisavanja i automatskim podizanjem nogu.

BKT – automatsko rezanje konca ECA u kombinaciji s automatskim ušivanjem lančića.

Svi strojevi 700LD imaju napajanje od 230 V i zahtijevaju priključak na komprimirani zrak.

siruba 700LD 1